2015-04-24

Så fort folk som har missförstått feminism tar sig in på ett forum så börjar de gasta om kuk, att feminister har fått för lite eller ingen kuk och att de därför är bittra trollkonor som vill förstöra för och kastrera alla som har kuk.

Som om allting handlar om kuk, alltid. Hur kan man tillskriva ett könsorgan sådan betydelse? Som om kuk's vara vore lika med världens frälsning; vips kommer kuken farande i full galopp och liksom en trollstav trollar den bort all bitterhet!

Skillnad vore väl om kuk hade någon form av kognitiv funktion som gjorde den överlägsen alla utan kuk, om den vore ett komplement till hjärnan, någon slags extern hjärnbark som kunde formulera avancerade tankar som var de utan kuk ej förunnat. Nu är det ju inte så, nu är kuk ett organ utan medvetande eller tankeförmåga eller magisk förmåga för den delen, det är ett tubformat organ som vid upphetsning fylls av blod och blir styvt och dess enda uppgift är att stoppas in i ett hål och däri leverera sin säd, that's it. Att tro att detta pumpande in och ut i någon annans hål skulle "bota" feminism och frälsa världen är bara så häpnadsväckande dumt. Jag antar att kukskrikarna är sådana som har en störd relation till sin egen sexualitet som härrör från någon av barndomens faser då endera av deras föräldrar messat upp hela kukgrejen så att de nu går omkring och tror att kuk är lika med alltings lösning.