2013-10-10

Är vi horor?

Det florerar många trådar på familjeliv om att kvinnor som har haft mer än 5 sexpartners är horor och därför  icke åtråvärda, en man får med fördel leka av sig, då är han en schysst snubbe, en hingst, men en tjej som gör detsamma är en äcklig prostituerad.

Jag trodde att vi hade lämnat artonhundatalet bakom oss någonstans runt 60-talet? Ge mig en logisk och fysiologisk förklaring till varför det är ok för män att ha haft flertalet sexpartners men inte för kvinnor? Varför blir en kvinna per automatik "oren" när hon passerar den magiska gränsen?

Jo. Därför att en kvinna ska vara kysk och tiga still i kyrkan. En kvinna ska sitta på kammaren och virka medan hon väntar på att den rätte ska ha lekt av sig och behagar anlända för att låsa upp hennes kyskhetsbälte. En kvinna ska vara på ett särskilt vänt sätt, passa in i en särskild mall, om hon inte gör detta så är hon (trumvirlel) ett hot. Och ett hot, en likställd, en jämnbördig, en utmanare, släcker dessa män, utskiner dem helt, för dessa män har väldigt låg självkänsla och tål inte att spela på en jämlik planhalva. För då riskerar de att förlora.

Vad skönt att inte alla män är som familjelivsmannen. Det vore en hemsk värld. Ungefär som dagens Iran.