2014-12-10

The extraordinary exciting life of Anna "the Administrator" was she a spy? Or was she just a bitter office worker?

Man sitter och läser en artikel om den svenska "spionen" Jane Horneys spännande och händelserika liv, sedan återgår man till sina rutinartade, monotona och intetsägande administrativa sysslor. Man tittar ut genom fönstret ett ögonblick och tänker på skillnaden. Sedan tänker man att det var Jane Horney själv som skapade sitt eget spännande liv, det kom inte någon liten gnom i hög hatt och trollstav och förvandlade hennes liv sim-sala-bim! the change lies within yourself - ha! Nu har ni ett nytt väggcitat till era väggtexter!

Fast nuäre så här också att en måste ha rätt förutsättningar i både arv och miljö för att kunna skapa en sådan levnad och jag vill inte av misstag bli avrättad av danska motståndsrörelsen eller gå med i IS och jag verkar inte ha samma social-skills eller människokärlek (HA!  ?) som hon hade, fast det handlar väl inte om att bli någon annan, det handlar väl snarare om att leva sin fulla potential vilken den än är och i vilken form den än ter sig och göra något som man brinner för eller som man känner är samstämmigt med den man verkligen är i stället för att bittert fortsätta att äta bajs och tröstlöst trampa vidare i det monotona hamsterhjulet (varför heter det ekorrhjul förresten??)

Ja, det är den 10 december idag för er som har inte kollat och antagningen.se kungör antagningsbeskeden "i eftermiddag" men det lär med all sannolikhet står STRUKEN när jag loggar in, alternativt, kanske, RESERV. Men inte bitter blir ja för de (jo lite) för bittrast blir nog räven (?)